Et bredt fagmiljø

Tu Dyreklinkk på Bryne åpnet dørene i 1970. Vi er i dag et bredt fagmiljø med en rekke dyktige og dyrekjære medarbeidere. Vårt mål er å yte topp service overfor både dyr og eier. For oss betyr det å ha høy kompetanse, gode åpningstider, velutstyrt og moderne klinikk, og en trygg, trivelig atmosfære. Vi tar godt vare på deg, enten du går på to eller fire.

Tu Dyreklinikk

Tu dyreklinikk ble etablert i 1970 og var dermed en av de første smådyrklinikkene i Norge. Klinikken har vært under stadig utvikling og modernisering og fremstår i dag som en velutstyrt klinikk som tilbyr det meste av tjenester innen smådyrpraksis.

Tu dyreklinikk er en trivelig klinikk lokalisert i landlige omgivelser med gode parkeringsmuligheter.  Klinikken har et bredt faglig tilbud og gode åpningstider. Våre veterinærer er engasjerte og har høy kompetanse å tilby deg og ditt kjæledyr. Vi ønsker å imøtekomme dine forventninger til kvalitet og personlig service.

Resepsjon

Magne Haaland

Veterinær

Magne Haaland er veterinæren som startet Tu Dyreklinikk for snart 50 år siden, har jobbet på klinikken siden da. Han har lang erfaring, både i poliklinikk og kirurgi, men også som øyelyser.

Magne jobber fast to dager i uken vet TeamVet Tu, hvor han tar i mot klinikkens egne, men også  øyepasienter henvist fra andre klinikker. 

Han er også tilgjengelig for ekstra øyelysninger andre dager i uken på forespørsel.  Magne liker å holde seg faglig oppdatert i sitt felt og i august 2019 var han på et to dagers kurs i Finland i regi av NEM (Nordic Eye Meeting)

Gerd Irene Haaland

Klinikkassistent

Gerd Irene Haaland har arbeidet som veterinærassistent ved Tu Dyreklinikk siden 1983, og har mange ulike arbeidsoppgaver på klinkken. 

I tillegg til å betjene resepsjonen og assistere veterinærene har Gerd i flere år hatt hovedansvar for innjøp av varer, samt klinikkens regnskap. 

Med sine års erfaring ved smådyrklinikken er hun en viktig brikke i vårt team.  Gerd er å oftest å treffe i resepsjonen eller på telefonen, og jobber fortsatt fast ved klinkken 4 dager i uken.

Gabriella Maria Sussetto

Veterinær

Gabriella er utdannet ved universitetet i Torino. Hun har 4 års erfaring fra smådyrklinikk samt exotic pets. Gabriella er nytilflyttet og snakker foreløbig primært engelsk men lærer seg mer norsk for hver dag som går.

Hun er interessert i indremedisin og bløtvevskirurgi. Gabriella er faglig engasjert og utviser en genuin omtanke for både to og firbeinte.

Utenom jobb liker hun å være aktiv utendørs sammen med samboer.

Katrine Laupstad

Autorisert dyrepleier

Katrine fullførte sin utdanning på Hansenberg i Danmark i 2016, og fortsatte deretter som fast ansatt hos AniCura Dyresykehus Stavanger. 


Hun har tilbrakt mye av hennes tid som dyrepleier inne på operasjonssalen som anestesi/operasjonsdyrepleier, hvor hun trives aller best. Aller kjekkest er det når det er ortopedi på planen. Ellers har hun vært å finne ute på AniCura Forus som hovedansvarlig dyrepleier, men nå er hun her!Hun var på utkikk etter nye eventyr og masse ny kunnskap og startet hos oss sommeren 2021. Katrines drøm er å videreutdannes innen rehabilitering, slik at hun kan følge pasienten gjennom hele prosessen med utredning, operasjon og rehabilitering. 


På fritiden finner man henne på treningssenteret, på en fjelltopp eller i sofaen sammen med kjæresten og de 3 kattene deres. 

Irene Ulvesæter

Klinikkleder

Irene har lang fartstid her på klinikken. Hun jobbet på Tu dyreklinikk fra 2008-2016, men hadde et lite opphold fra klinikk for å opparbeide seg litt andre erfaringer. Heldigvis kom hun tilbake til oss i 2019 og er en viktig del av teamet.

Irene møter alle med et smittende godt humør, og hun brenner for at både to og firbeinte skal føle seg velkommen og ivaretatt når de er på klinikken. Irene er som oftest å treffe i resepsjonen eller i telefonen, men er også klinikkens ”potet”, da hun har erfaring med mye forskjellig og elsker varierte arbeidsoppgaver.

Hjemme har Irene whippeten Mio som er en ordentlig rampegutt. Han holder henne på tå hev på hjemmebane og de to prøver seg innen ulike aktiviteter som agility og utstilling.

«Jeg er så heldig som har fått lov til å komme tilbake til verdens beste arbeidsplass. Jeg gleder meg over å få bidra til en trygg og god atmosfære sammen med resten av det fantastiske teamet her.»

Amalie Kallevik

Autorisert dyrepleier

Amalie ble uteksaminert som autorisert dyrepleier våren 2019 etter å ha tatt bachelorgraden i Bodø. Amalie trives foreløpig best i operasjonssalen. Hun synes det er kjekt å ta vare på kjæredyret gjennom hele operasjonsprosessen, fra klargjøring og anestesi til oppvåkning.

Amalie har vært på flere kurs i overvekt og slanking av kjæledyr. Hun tilbyr grundig oppfølging av pasienter i vektnedgangsfasen. Hun synes også at adferd og stressmestring er veldig spennende og ønsker stadig å lære mer!

Høsten 2019 var hun å reiste i Australia og fikk æren av å jobbe for RSPCA med gatehunder- og katter. Hun fikk også jobbe i Australia Zoo Wildlife Hospital for rehabilitering av syke koalaer.

Når hun er hjemme liker hun å tilbringe tid sammen med familien(en mann, en hund og en katt) enten i sofaen med en god serie, med brettspill eller aktiviteter som turgåing, surfing eller skiturer.

Alexandra Robicek

Veterinær

Alexandra, eller Alex som hun gjerne kalles, elsker å synge og har hatt en karriere i musikk samtidig som hun gikk på universitet. Etter å ha blitt uteksaminert fra veterinærstudiet i 2014 ved University of Agronomic Sciences and Veterinary Medicine of Bucharest, la hun sangkarrieren på hylla og flyttet sammen med ektemannen til Norge og startet hos TeamVet i 2019.

Hun er interessert i alt som har med dyrs tannhelse og tannbehandling å gjøre, og synes også det er veldig spennende med dermatologi og mikrobiologi.

Hun har tidligere hatt både papegøyer, skilpadder, duer, hund og katt, men etter at hennes 17 år gamle Engelske setter gikk bort har hun hatt en liten pause i dyrehold. Men det kommer nok snart en ny hund eller katt i hus.

Hun og mannen er glad i å reise. De besøker ofte flere kafeer i samme by, og tester ut forskjellige kaffetyper. På fritiden liker hun å jogge eller svømme, og hun lager duftlys av soyavoks.

«Jeg elsker at det alltid er en utfordring rett rundt hjørnet i jobben som veterinær her hos TeamVet. Og  selv om det kan være veldig travelt på klinikken, eller om man kanskje man har en vanskelig dag, finnes det alltid noen fra teamet som smiler til deg og da blir dagen litt lettere.»

Daniella Roxman Ueland

Veterinær

Daniella var ferdig uteksaminert fra Szent Istvan University i Budapest i 2006.

Zuzanna Barbara Kosek

Klinikkassistent

Zuzanna har tatt dyrepleierutdanning Polen, hvor hun er født og oppvokst. Hun har bodd i Norge siden 2013, og startet hos oss på Tu i april 2018.

Zuzanna trives godt på travle dager, og liker seg aller best på tannrommet. Hun synes det er spennende å få jobbe med tenner, og å få følge pasienten gjennom alle steg – sedasjon, overvåkning, munnhuleundersøkelse, tannrøntgen og tannbehandlingen.  «Jeg gleder meg alltid til å lære noe nytt på jobb! 

«På fritiden liker jeg å drive med hest, å løpe eller gå på topptur – generelt – å være aktiv hele tiden. Selv har jeg en hund; En søt hvit gjerterhund som heter Baja.»

Torill Irene Sigmundsen

Klinikkassistent

Torill har 15 års fartstid innen oljebransjen som sekretær, men hoppet av da hun hadde lyst å realisere drømmen om eget hundepensjonat. Etter å ha gått Etablererskolen for kvinner i Rogaland ble ”Hundens Vertshus” åpnet i 2001. 
18 vellykkede år senere ble vertshuset avviklet i 2019, og Torill startet ny jobb ved Tu Dyreklinikk.

I løpet av disse årene ble hun kjent med veldig mange hunderaser og fant det interessant å observere de enkelte rasers særegenheter i forhold til hverandre.

Hun har to whippeter og en dressurhest som hun bruker mye av fritiden på. Whippetene får gå mye i terreng nesten uansett vær da både de og hun tåler mer enn vi ser ut som. Hun har vært aktiv på utstilling i mange år og drevet oppdrett om enn i liten skala. Hesten må også ha sin daglige økt hvorpå hundene gjerne får være med på en og annen tur.

«TeamVet er en fantastisk fin og sammensveiset gjeng som gjerne deler sine erfaringer og gir av sin kunnskap.»

Ingrid Vistad

Resepsjonist

Ingrid er den første du møter når du kommer inn dørene på klinikken. Hun har bred erfaring fra kundeservice, og begynte å jobbe i butikk som 15 åring og har opparbeidet mye kunnskap siden den gang.

Før hun kom til oss jobbet hun for et flyselskap hvor hun fikk mersmak av den administrative delen av service yrket. Sammen med service erfaringen er hu også oppvokst i et hundeoppdretter miljø, og har ofte vært en hjelpende hånd under valpefødsel.

«Å få fylle hverdagen min med både to- og firbeinte er jo en drøm i seg selv, men å få muligheten til å bli med på utviklingen til denne flokken er så spennende»

Når hun ikke er å finne i resepsjonen, er hun hjemme med samboer og katten Chloe, og forhåpentligvis en liten hund om ikke så lenge. Eller driver hun med dans, liker å gå tur, lese, og avslutter gjerne dagen med en god film sammen med den lille gjengen sin.